en na het is gekocht. Het in Beaverton, Orego

classic Classic list List threaded Threaded
1 message Options
Reply | Threaded
Open this post in threaded view
|

en na het is gekocht. Het in Beaverton, Orego

yaya2017
Ik heb het niet genoeg gebroken voor mij om te dragen in een spel, maar het is een fenomenale sneaker. "Knopen aan de zijkant van de zool kunnen de spanning van de veters aanpassen of hoe de schoen zich rond de voet wikkelt. een app - met Nike Air Max TN Womens het hoogste niveau van Nike Air Max 90 Mujer beveiliging en codering in het achterhoofd Adidas ZX 750 Dames - de kleuren van de schoenen kunnen ook op elk moment Nike Air Max TN Dam met een druk op de knop worden gewijzigd. Het is de bedoeling dat elke voet op maat wordt gemaakt. de app zou ook prestatiegegevens kunnen verzamelen. "Hoe dat er in de toekomst uit zou kunnen zien, is iets dat veel meer ge?ntegreerd is met digitale diensten, maar het voelt realtime aan en voelt Nike Roshe Run Femme contextueel,"Nike Air Vapormax Donne  zei Rice.Nike is eerder in het spel geweest dat zichzelf aanviel. drie jaar geleden Nike Air Max 270 Mujer met schoenen die Tinker Hatfield - de legendarische Nike-ontwerper die het concept bedacht zag in de film - genaamd EARL, of electro-adaptieve reactieve vetersluiting. "Het is de toekomst", zei Hatfield tijdens een Nike-evenement in 2016 .Nike blijkbaar denkt de toekomst - of een betere toekomst - is nu. "Er is jus t iets Nike Air Force 1 Womens cools, "zei Tatum. "Het is als Nike Air Max 2017 Damskie een handschoen."

Tatum was een van de Nike Roshe Run Donne kleine groep profs die een paar maanden geleden naar het hoofdkantoor van Nike in Oregon werd gebracht om de schoenen uit te proberen, de lijst met spelers inclusief WNBA-sterren Kelsey Plum en Breanna Stewart. Maar de echte testen - omdat de schoenen eigenlijk een stukje elektronica zijn - gingen veel verder dan sommige van de beste spelers ter Adidas Superstar Femme wereld, en zagen Nike Air Max 95 Femme hoe ze het hielden tegen rennen en springen en snijden. Ze werden een nacht in water Nike Air Max 90 Damen geweekt, gedurende 20 minuten met waterkanonnen besproeid. in een tijd, gehamerd met duizenden kilo's kracht onder extreme omstandigheden. De schoenen deden het nog steeds en de toeters en bellen werkten nog steeds. Eenvoudig gezegd, ze zijn klaar voor het zweet. "Ze zijn zo getest," zei Rice. "Weet je, dit is een van de Nike Free Run 2.0 Mujer meest geteste producten die Nike Nike Air Skylon 2 Femme ooit heeft geproduceerd."

Hoewel Nike een Nike Air Max 97 Womenssnelle groei in kledingverkopen heeft gezien, was het afgelopen boekjaar nog steeds goed voor 61 procent van de 36,4 miljard dollar aan inkomsten van het bedrijf. Sinds 2017 verkochten auto-rijgschoenen al een beperkt aantal lage sneakers. voor $ 720, de duurste schoenen die het ooit heeft uitgebracht. Deze schoenen zijn verkrijgbaar via Nike Air Max 90 Herr directe kanalen van Nike Air Vapormax Mujer Nike en via retailers en zullen later deze week debuteren in de NBA on the feet van Boston Nike Air Vapormax Womens Celtics, Jayson Tatum. De technologie van de schoen kan worden bijgewerkt via de app, wat betekent dat de mogelijkheden kunnen veranderen na het is gekocht. Het in Beaverton, Oregon gevestigde bedrijf is van plan om meer producten uit te brengen met de Adapt-technologie, waaronder hardloopschoenen, sportkleding en www.juliengauthier.fr lifestyle-artikelen. "De voordelen Nike Air Pegasus 83 Womens die we de sporter willen bieden, zijn zo Adidas ZX 850 Mujer groot dat je een massa mensen ziet die willen om van die voordelen gebruik te maken, "zei Martin.