ee contrasterende kleuren om

classic Classic list List threaded Threaded
1 message Options
Reply | Threaded
Open this post in threaded view
|

ee contrasterende kleuren om

yaya2017
Het bovenste wordt eenvoudig gehouden, met een kwart paneel dat lijkt te zijn overgenomen van het originele model. Om op de hoogte te blijven van alles wat er in de sneaker wereld gebeurt, volg Instagram, bekijk onze sneaker Adidas Arkyn Femme datumkalender, en abonneer je op onze sneaker chatbot op Facebook om razendsnelle updates voor je inbox te ontvangen. Ons aangewezen winkelgedeelte bevat producten waarvan we houden en die je met je willen delen. Highsnomagement heeft affiliate marketing-partnerschappen, wat betekent dat we een Nike Air Max 95 Femme commissie van je aankoop kunnen ontvangen. De Nike Air Max 97 heeft een hoop leuke kleurstellingen ontvangen, maar dit is een van de schoonste. Zachte blues en greens werken samen Adidas Falcon Damskie met het wit om ons aan de blauwe lentelights te laten denken, en Nike Air Max 2017 Damskie de zilveren iriserende werking van het spatbord draagt ??gewoon bij aan de frisheid. We hebben geen exacte releasedatum, Nike Air Skylon 2 Femme maar het zal deze maand zijn, dus blijf Highsnomance is bedoeld om onze lezers te voorzien van de nieuwste updates in de sneakerwereld. We kunnen echter de betrouwbaarheid van Nike Internationalist Mujer ongeoorloofde lekken of geruchten niet verifi?ren tenzij deze informatie rechtstreeks door de merken zelf wordt verstrekt.

Een tonale Hyperfuse-achtige doorschijnend bovenwerk wordt aangevuld door een Swoosh aan de zijkant van de sneaker. De merknaam Nike Air Max 90 Womens "AIR" bevindt zich aan de zijkant van de hiel, terwijl Nike Air Max TN Dam de kenmerkende OFF-WHITE-tekstbranding zich aan de mediale zijde bevindt. Blootgestikte naden zijn overal aanwezig. Het bovenste deel zit op een Max Air-sole-eenheid over de volledige lengte. Een rubberen buitenzool maakt de look compleet. Nike Air Max 90 Mujer De sneaker wordt geleverd in twee kleuren. Na zowel de "Black" als de "Menta" werden Nike Air Max 97's onthuld tijdens de OFF-WHITE lente / zomer 2019-show in Parijs in Adidas Superstar Damskie juni, Nike Air Presto Womens OFF-WHITE en Nike hebben officieel bevestigd dat beide kleurstellingen werden vrijgegeven op 18 oktober. De Menta-versie  was genoteerd op Europese Nike SNEAKRS-accounts en beschikbaar via loterijen bij verschillende OFF-WHITE-vlaggenschipen wereldwijd. De zwarte versie was alleen beschikbaar via de Amerikaanse Nike-pagina, waardoor deze een exclusief Amerikaans merk Nike Roshe Run Femme werd.

Eerder kregen we onze beste kijk op beide versies www.jeremyleon.fr door gelekte productshots, die je hierboven kunt bekijken. OFF-WHITE's offici?le Instagram-aankondiging staat hieronder, evenals Instagram-berichten van de flagshipstores die al raffles hebben aangekondigd (met meer binnenkort). Zoals Nike Air Max 90 Femme Noir met de meeste 2018 OFF-WHITE x Nike-releases, komt het Air Max 97-pack in twee contrasterende kleuren om de originele "The Ten" -uitgaven van 2017 aan te vullen. OFF-WHITE's hoofdaankondiging gaf geen exacte releasedatum, maar wees sneakerheads naar individuele OFF-WHITE  flagship store-accounts voor Adidas ZX 750 Womens meer details. Zoals altijd, blijf op de hoogte voor meer informatie als we het krijgen. Om op de hoogte te blijven van alles wat er in de sneaker wereld gebeurt, volg op Instagram, bekijk onze sneaker datumkalender en abonneer je op onze sneaker Nike Air Max 270 Femme chatbot op Facebook om razendsnelle updates van je inbox te  ontvangen.