e zomer markeert hun eerste reis naar het

classic Classic list List threaded Threaded
1 message Options
Reply | Threaded
Open this post in threaded view
|

e zomer markeert hun eerste reis naar het

yaya2017
Voor Alves is de uitrustingsset een waarheidsgetrouwe uiting van geloof: Nike Air Max TN Dam "Wij zijn vrouwen, wij zijn krijgers, we overwinnen de barrières in de sport en er is geen twijfel Nike Air Vapormax Womens dat het allemaal de moeite waard is!" Een vaste waarde op het wereldtoneel, de Matildas hebben gekwalificeerd Nike Internationalist Dam voor elk toernooi sinds 1995 en bereikte de kwartalen in de laatste drie wedstrijden. Aanvoerder van de dynamische Nike Air Max 270 Dámské Sam Kerr, een van de meest bekwame spitsen in het spel, de huidige ploeg is door velen omschreven als het beste Nike Roshe Run Dámské vrouwelijke team in de Australische geschiedenis. Met een gemiddelde leeftijd onder de 24 jaar, leunt het team in een jeugdige geest en heeft hoge verwachtingen van Frankrijk.Caption: "Never Say Die" wordt afgedrukt in de kit, wat een veel voorkomende strijdkreet is onder de Matildas. De nieuwe Australische thuiskit, onderdeel van de eerste National Team-collectie exclusief ontworpen voor de Matildas,  channelt een uitbundige esthetiek geboren in de vroege jaren 90. Melbourne's beroemde Hosier Lane, een Nike Air Max 90 Donne wereldwijd erkende straatkunst hotspot, de beroemde Golden Wattle en de sikkelvormige stengels en macro en Nike Air Vapormax Femme micro-opnamen van het Australische landschap vloeien allemaal samen in de grafische vorm - een die dient om hedendaags Adidas ZX 750 Dam Australi? in te kapselen.

"De kit is onwerkelijk, het is zo'n andere kijk op wat we in het verleden hebben gezien, en Nike Air Max 97 Donne we hadden niet kunnen hopen op een beter uitziende thuistrui," zegt Kerr. "Om een ??set te hebben die speciaal is ontworpen voor de Matildas om in te spelen, is het een droom die uitkomt, en we zijn vereerd om op groen en goud te trekken. De sokken zijn ook behoorlijk wild. "De kit zal in april debuteren Nike Air Max Tavas Womens op de Matildas tegen de Verenigde Staten. Op 8 mei 2018 kondigde New Zealand Football een Nike Air Max 95 Mujer mijlpaalovereenkomst aan om gelijkheid te brengen bij vrouwelijke en mannelijke atleten. De deal biedt  de voetbal Varens, zoals het nationale team van de vrouwen liefkozend bekend is, betalen pariteit, gelijk Nike Air Max 270 Womens prijzengeld, gelijke rechten voor gebruik van afbeeldingen en pariteit tegenover reizen terwijl ze Nieuw-Zeeland Nike Air Max Thea Mujer vertegenwoordigen. Als een van de eerste naties die een dergelijk plan in het voetbal promoot, positioneert de progressieve positie Adidas NMD Femme van de Federatie het als een leider.

"Deze overeenkomst stuurt de juiste boodschap naar de mannen, vrouwen, jongens en meisjes die van onze sport houden. We zijn gelijk en we zijn trots om te mogen spelen voor een Federatie die dit erkent ", zegt Football Ferns-kapitein Ali Riley." We zijn  er allemaal om ons best te doen en de volgende generatie voetballers te inspireren, ongeacht ons Nike Air Max 1 Femme geslacht. "South Banyana Banyana in Afrika is misschien nieuw in de piek van de wereldwijde competitie Nike Air Huarache Womens - deze zomer markeert hun eerste reis naar het vlaggenschiptoernooi van voetbal - maar het team is geen onbekende Nike Air VaporMax Femme in het harde werk en de voorbereiding die nodig is om het te maken. "Elke speler droomt ervan om op een hoogtepunt te Nike Air Max 1 Womens spelen toernooi minstens een keer in hun leven, en we zijn op weg om die droom waar te maken ", zegt spits Thembi Kgatlana, de vrouwelijke CAF voetballer van het jaar." We kijken er naar uit om Zuid-Afrika trots te maken. " nu willen we het naar het volgende niveau brengen, en een ander succesvol toernooi zal helpen om dat te doen.